Friday, December 18, 2015

#SiapaAku? SEGMEN 2015 Kalia


Siapa Aku? Siapa BS? Kenapa BS? Apa maksud BS?
Cukup sekadar tahu maksud penuh nama BS yang sebenar adalah
"Cahaya Kebahagian Yang Utama"

Nama BS tak dak lah seunik mana pon. Penah ja sama nama dengan senior kat sekolah. 
BS berumur 22 tahun yang lahir pada 13 Julai 1993. 
Dilahirkan di Hospital Bersalin Kuala Lumpur.
Dibesarkan di Pulau Pinang. Haaaaa sebabtu lah BS dok cakap utagha dgn hampa.
HAHAHA.

BS sembunyi kan diri BS sebab BS rasa bila kita berkawan atau berteman,
penampilan tidak memainkan peranan. Cukup lah tahu yang BS ikhlas.
BS seorang yang suka buat kawan kawan BS ketawa. Tapii
sangat lah pendiam bila dengan orang yang tak dikenali.
Sekarang BS tengah dalam proses untuk berubah. 
Mula untuk beramah mesra walaupun baru first time jumpa.
Adik BS penah cakap "Dulu nak dengar suara Along pon payah kat rumah ni"
Along tu BS k, sebab BS anak sulung dari 4 adik beradik.

Seorang yang minat sangat tentang Korea. Artis korea? Drama korea? Show korea?
Just ask me. Hahaha.
Paling minat, B2ST dengan Running Man.
Tapiiiiiiiiiiiiiiii
sekarang dah kurang skit sebab kat umah sewa mana nak ada wifi dah.

La ni BS dok layan cerita Melayu jaa.
Bohong lah kalau hampa suma taklayan. Tipu dosa naaa. Hahaha.
Kau Aku Kita?
Isteri Separuh Masa?
Asam Pedas untuk Dia?
M.A.I.D?
Yang latest la nii, Tersuka tanpa Sengaja?

Mesti dok layan kannnnn...

Lastly pasal BS, BS nak sangat lah pi travel. Ala ala backpacker. 
Tapi takda kawan dan geng. 
Ada tak sapa sapa nak ajak BS? 
*muka mengharap ala ala Emma Maembong*
Hahaha.

Okay lah. Mungkin setakat ini dulu, dan kalau hampa suma nak join
cuma klik ja kat banner kat atas ni k.

BS unduq diri dulu naaa. Assalamualaikum.






1 comment

January 14, 2016 at 11:14 PM

congratulation win!

http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/tahniah-tahniah-tahniah-from-kalia.html

Post a Comment