Tuesday, December 15, 2015

Buku Fixi Giveaway by Yaya

Assalamualaikum sumaaaaa! Meh lah kita join giveaway ni mana taw dapat 1 buku fixi nii. BS excited naa kalau dapat 1 buku ni sebab BS memang suka sangat laaa dok baca buku fixi nii. Hampa dok tunggu apa lagi tuuu ?! Satg dah tutup baru hampa dok kelam kabut. Laa nii Yaya tak habaq lagi tarikh tutup dia. Haaa time lagu ni laa hampa boleh join! Join naa jangan tak join ! Tata. 

BS nak tag hampa tiga naa :D


4 comments

December 16, 2015 at 6:03 PM

Gud luck
Follow sini

eh CS juga ea (^_^)
cik kumbang pun B2B utaqha juga
eh ex-B2B hehe

Jom DIY:
http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/search/label/DIY

December 17, 2015 at 2:05 AM

tq sudi tag huda ;)

December 17, 2015 at 10:16 AM

Terima kasih yeee. Hehe.. banyak ye persamaan kitaaa. Hehe. Salam perkenalan :D

December 17, 2015 at 10:19 AM

sama sama huda.. hehe

Post a Comment