Tuesday, December 29, 2015

Pencarian Designer Untuk Blog BlackStar


Assalamualaikum sumaaaa. 
Sihat dak? Okay entry kali ni BS nak cari someone yang boleh tolong design BS ni.
Lama dah tak tukar2 layout suma. 
And dah berhabuk sangat dah ni..


So di sebabkan BS bz sgt dengan kerja and hujung minggu ni, BS kena pindah umah,
so, BS nak cari someone yang bole design balik blog BS ni. 

Bayaran dia: BOLEH RUNDING. 
so sekiranya ada yang berminat, 
just COMMENT di bawah ni and serta kan EMAIL korang.
BS akan tengok dulu blog korang. 
So sape yang terpilih nnt, BS akan email.

Hope ada yang sudi nak design blog BS ni T.T



3 comments

December 31, 2015 at 5:42 PM

ecah dah reply email sis ;)

January 4, 2016 at 8:38 PM

@Aisyhah Nyais Thanks ecah :p

January 12, 2016 at 1:36 PM

ramai yang tawarkan servis design blog ni

Post a Comment