Saturday, April 2, 2011

Aku Penganggur !

salam 1 Malaysia..
ptg2 nie BS bkan nk tulis lagu Sudirman..
tapi nk mnceritakan ke'boring'an BS yg sudah hmpir 3 bulan dok kat umh..
X keje, X blajar..
kalo keje pown, keje dgn mak kat pasar malam...
kalo belajar pown, dok ajar adik BS yang darjah 2...
boring nye dok kat umh...
nk mohon kerja kat luar tapi takot dapat twran plak...
waduh2... pening kpala aku...
http://www.cute-smiley.com

2 comments

April 2, 2011 at 4:30 PM

aunty dulu kerja di A&W dan salesgirl kat kedai SINGER sementara tunggu result SPM. bila dpt tawaran belajar, yuran bayar guna duit sendiri. memang tak reti nak lepak lama2. lepas habis study sempat cuti 2 minggu je dah start 1993 kerja sampai 2007.

April 3, 2011 at 8:10 PM

tq aunty.. actually BS nk try jgk keje kat luar tp takot.. sbb slama nie keje dgn mak jew... parents dah bg green light untuk keje kat luar... insyaAllah, BS akan cuba carik keje kat luar.. ye la mcm yg aunty ckp kalo dah dpt twrn bleh gna kan duit tue.. ringan skit beban parents BS..trima kaseh ye aunty =)

Post a Comment