Thursday, April 11, 2013

Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist

SYARAT-SYARAT
1) Follow blog ni dan like pages -done-
2) Like pages semua sponsor -done-
3) Buat satu entry dan tepek banner kat atas dan link kan ke entry blog ni -done-
4) Letak link blog ini dalam bloglist korang*kalau umum pemenang nanti senang korang nak tahu kan?* -done-
5) TAMAT 20 /4/2013*kalau ramai yang join akan ditamatkan awal* -belum sampai 20/4 :)-
6) Copy paste je senarai hadiah dan segmen ini ditaja tu ya=) -done-

SENARAI HADIAH

VOUCER TIKET WAYANG X 2 ORANG*tajuk ikut suke korang*
Kardigan X 2
Legging X 2
Tony Moly Tint X 2
Topup RM5 X 1
Manicure Set X 2
Bloglist oleh aku sendiri X 10

So, hari ni BS join satu lagi segmen ! Hadiah memang menarik. Huhu. Jom ! Tunggu apa lagi. :D





6 comments

April 12, 2013 at 9:19 AM

done follow...datang dari segmen sama
http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

jemput join segmen ni :
http://www.nurulazieyan.my/2013/04/segmen-1-exchange-link-sambil-menang.html

April 12, 2013 at 9:21 AM

dri segmen same ;)

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

April 12, 2013 at 11:43 AM

dr GA yang sama
good luck
done follow

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

April 14, 2013 at 1:09 AM

singgah dri sgmen :)

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

April 14, 2013 at 6:11 PM

Assalam yop yong
BK dari kampung sme
penat mengayuh speda nak ke sini

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-hadiah-dan-dibloglist.html

April 15, 2013 at 7:28 AM

awesome
dari segmen yg sma
http://dakbluer.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html
good luck

Post a Comment