Monday, January 16, 2012

Segmen | Add Followers And Friends !



Klik banner di atas kalau nak JOIN ! ^_^


1. Korang wajib follow blog Leeza .. (untuk mengetahui perkembangan segmen .  <DONE!>
2. Buat satu entri bertajuk " Segmen | Add Followers And Friends ! " <DONE!>
3. Tepek kan banner comel *hudoh* atas itu dalam entry korang.  <DONE!>
4. Tag 2 orang atau lebih.. Pastikan mereka tahu . <DONE!>
-GadisMontel


-SOULMATE

5. Perlu jawab pertanyaan Leeza di bawah ini .  <DONE!>
6. Dah siap, hantar link entry korang kat coment entry ini ye .  <DONE!>

Korang perlu jawab ini ..

-- Nama penuh korang dan panggilan .
NUR FARAH ATHIRAH BINTI RODZI a.k.a BS (BlackStar) ^_^

-- Dah berapa lama korang jadi blogger ?
Pada bulan Jan nie, genap 1 tahun BS menjadi blogger ! huhu.. 

-- Tujuan korang berblogging ?
Nak mengisi masa lapang walaupun kdg2 tak lapang sgt pown.. HAKHAK... 
tp sbb suka kongsi cerita n nak luahkan perasaan dihati.. ye la, BS nie penyegan sikit..
kat blog nie jew la BS nak mencurahkan rasa hati nie..
(perghhh! jiwang siot aku... *ayat Shaheizy Sam dalam Aku Bukan Tomboy ^_^)

2 comments

January 16, 2012 at 7:50 PM

amboi BS ade ayat suami saye . *shaheizy Sam . hikhik , Kidingz ! Thanks wanna join my segmen yah ! :) hehe

January 19, 2012 at 1:29 PM

@Leeza Zailan hehehehe.. yeke.. ur welcome.. :)

Post a Comment